15 Şubat 2014 Cumartesi

21. Uluslararası Gıda İhtisas Fuarı


Antalya Expo Center da  Şubat ayında ANFAŞ FUARCILIK İŞLETME VE YATIRIM A.Ş. tarafından düzenlenen ANFAŞ FOOD PRODUCT fuarı yapılıyor.

Uluslararası gıda ihtisas fuarı 19 şubat 2014 de açılacak 22 Şubat 2014 de sona erecektir. ANTALYA EXQO CENTER de açılacak fuar toplam 6 salonda yapılacaktır. Gıda ihtisas fuara sabah saat 10.00 dan akşam saat 18.00 e kadar ziyaretçilere açık olacaktır.

http://www.anfasfoodproduct.com web adresinden online davetiye ve ayrıntı bilgi alabilirsiniz.

Anfaş Food Product web sayfasında fuara büyük ilginin olduğu belirtilmekte ve Anfaş Food Product haberlerinin Avrupa ve Ortadoğu basınında yer aldığı bildirilmektedir. Avrupa ve Ortadoğu’nun 40 ilkesinde İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Arapça haber yapıldığı, ülkelerinde

Anfaş Food Product ve Bevex Fuarlarının Avrupa ve Ortadoğu’nun 40 ülkesinde İngilizce , Fransızca, Arapça, Almanca ve İspanyolca haberleri yayınlandı. Anfaş Food Product ve Bevex Fuarlarının gıda sektörünün ulusla arası buluşma noktası haline geldiğinin aktarıldığı belirtiliyor. Fransa, Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, İtalya, Yunanistan, İrlanda, Hollanda, İspanya, Portekiz, Lüksemburg, Norveç, Rusya, İngiltere, İsviçre, İsveç basınında yer aldığı belirtilmektedir. Ortadoğu ülkelerinde ise İngilizce ve Arapça haber yapıldığı, haber yapılan ülkeler arasında Mısır, Cezayir, Bahreyn, Lübnan, Libya, Irak, Fas, Ürdün, İran, Umman, Suudi Arabistan, Kuveyt, Suriye, Filistin, Katar, Yemen, Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder