6 Nisan 2014 Pazar

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı


İlk defa geçen yıl Adana’da gerçekleşen adana Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl da Nisan ayında yapılacaktır. Adana düzenlenen sokak karnavalı hakkında ayrıntılı bilgiler www.nisandaadanada.com web sitesinde yer almaktadır. Karnaval hakkında bilgilenme için sosyal medya da kullanılmakta,  twiter ve facebook hesapları  üzerinden de iletişim sağlanmakta,  www.twitter.com/NisandaAdanada ve, www.facebook.com/nisandaadanada  hesapları kullanılmaktadır.

Geçen yıl gerçekleştirilen karnavalda özel kostüm ve makyajla 15 bin kişi karnaval kortejinde yer almıştır. Karnavalda farklı aktiviteler yapılmış 39 aktivite gerçekleştirmiştir.

Bu yıl 2. Düzenlenecek olan Adana Portakal çiçeği karnavalı çiçeği etkinlikleri 7 Nisan dan 20 Nisana kadar süreceği bilgisi web sitesinde paylaşılmaktadır.

Karnaval programında şehrin çeşitli yerlerinde gün boyu sürecek salon sergileri ve gösterileri, açık hava sahne gösterileri, açık hava konserleri , rock, rap, jazz konserleri, dilek feneri aktivitesi, yerli ve yabancı grup gösterileri, karnaval vadisindeaçık ve kapalı mekanlarda sanatsal sergiler ve  gösteriler bulunmaktadır. 12 Nisan Cumartesi 2014 tarihinde karnaval kortej yürüyüşü ile karnaval açılış töreni başlayacaktır.

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı şarkısı yarışma ile belirlenmiştir. http://www.nisandaadanada.com/WebSite/Display.aspx?MyContentID=114

Bilgiler  www.nisandaadanada.com  web sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder