23 Nisan 2014 Çarşamba

Yamaç Paraşütü, Dalış ve Fethiye



Dünyaca ünlü tatil beldeleri arasında bulunan Fethiye Muğla ili’nin eşsiz doğal güzelliklere sahip bir ilçesidir. Her yıl dünyanın çeşitli yerlerinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Fethiye’de bir kez tatil yapan misafirler ertesi yıl tekrar gelmektedir. Sebebi ise hayran kalınan doğal güzellikleri, pırıl pırıl denizi, plajları, büyüleyici koyları ve hem eğlenceli oluşu hem de dinlenilecek bir yer olmasıdır.

Fethiye’de tatil yapan misafirler sayısız aktivite yapmakta, eğlenmekte, gönüllerince tatil yaşamaktadır. Otel, motel, Fethiye kiralık  villa da konaklayan misafirler konforlu bir tatil yaşamaktadır.

Kiralık yazlık villalar şık dekore edilerek dayalı döşeli olarak kiralanmaktadır. Özel veya ortak yüzme havuzlu villalar her ailenin ihtiyaç ve zevkine uygun özelliklerde seçenekler sunmaktadır. 1, 2, 3, 4 yatak odalı villalar bulunmaktadır. Kuşbakışı Fethiye manzaralı, deniz manzaralı, denize sıfır, orman manzaralı villalar bulunmaktadır.

Fethiye yazlık villada tatil yapan misafirler villa havuzunda, Fethiye plajlarında serinlemekte, eğlenceli, heyecanlı aktiviteler yapmaktadır. Fethiye’de yapılan aktiviteler arasında dalış ve yamaç paraşütü en çok tercih edilen aktivitelerdendir. Dalış eğitimi veren merkezler bulunmaktadır. Yamaç paraşütü yapmak isteyenler sertifikalı, uzman kişilerin eşliğinde paraşüte binmekte, uçmakta ve iniş yapmaktadır.  Doğa sporu olan yamaç paraşütü ile Fethiye Ölüdeniz üzerinde güvenli, keyifli bir uçuş gerçekleşmektedir. Beydağları uçuş için uygun engebeli araziye sahiptir. Ölüdeniz üzerinde akrabosi gösterileri yapan profesyonel paraşütçüleri de görmek mümkündür.

1 yorum:

  1. The Best Slots (2021) | Mapyro
    Looking for the 충청남도 출장안마 best slots games? Mapyro has it all! 김포 출장마사지 Play the 포천 출장안마 best Slots (2021) ✓ New Slot Games ✓ Best 대전광역 출장안마 Bonus 광주 출장샵 Offers ✓ Desktop & Mobile ✓ Desktop &

    YanıtlaSil